Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 3823518202
Belgegeçer : 3823518202
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ortakoysml.meb.k12.tr
Adres : MALTEPE MAH. 2069 SK. NO 9 ORTAKÖY / AKSARAY
VİZYON : Sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan, sağlık meslek elemanı yetiştiren, eğitiminde çevre, bölge ve ülke çapında saygın ve tercih edilen, alanındaki yenilik ve değişime öncü olan, rekabet gücüne sahip, mensubu olmaktan her zaman gurur duyulan önder bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk duygusu yüksek, kendine güveni tam, araştıran ve üreten, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili, yenilik ve gelişmeleri takip eden, sürekli kendini yenileyen, Atatürk İlke ve İnklaplarına ve Cumhuryetimizin temel değerlerine yürekten bağlı, vtansever, milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen Sağlık Meslek elemanları yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Adalet ve insan odaklılık, Çalışma Disiplini, Güvenirlilik ve dürüstlük, ekonomiklik, verimlilik, etkinlik, güvenlik, güncellik, dakiklik ve ulaşılabilirlik, profesyonellik ve mesleki uzmanlık, sürdürülebilirlik çözüm odaklılık, şeffaflık ve hesap verebilirlik, toplumsal sorumluluk, yenilikçilik, dinamiklik ve girişimcilik, katılımcılık ve paylaşımcılık, teknolji kullanımında yetkinlik.

Öğretmen :21
Öğrenci :232
Derslik :23
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :2
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2105
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08.20 17:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğal gaz)
Pansiyon : 66 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu
Servis : Okulumuza ait servis yoktur. Özel servis vardır.
Ulaşım : Okulumuza çevre ilçe ve köylerden gelen öğrencilerimiz kendi imkanları ile oluşturdukları servislerle okulumuza gelmektedirler.
Yerleşim Yeri : Maltepe Mahallesi 2069. Sok. No:9 68400 Aksaray/Ortaköy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ortaköy ilçe merkezinde Maltepe Mahallesinde Ortaköy Anadolu Lisesi ile aynı binayı paylaşmaktadır. Merkezden yürüyerek ulaşılabilecek bir konumdadır. İlçe merkezine uzaklığı 2 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : 68
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Sınavsız öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler : Masa tenisi, Satranç, Voleybol bilek güreşi ve futbol etkinlikleri düzenlenir. Saha yapımı tamamlandığında Basketbol vb. etkinliklerde yapılacaktır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :